Innovations for a better you

Over ons

Bij N-CV geloven wij in vooruitgang, een goede basis vanuit waar jij je natuurlijke potentieel volledig kan waarmaken. Wij streven naar de juiste verhoudingen tussen privé en werk, talent en ontwikkeling, energie- gevers en vreters. Wij creëren een wereld waarin werk, van nature, aansluit bij wie jij echt bent. En waar de werkgever de ideale werknemer heeft. En dat begint met een nieuwe manier van werken, een manier waar talent en werkgeluk centraal staan zonder vooroordelen. N-CV innoveert en ontwikkelt persoonlijke oplossingen voor het volledige potentieel uit elke persoon te halen. N•CV is een onderdeel van F.T.W. B.V.

Klantenservice & ondersteuning

Online hulp

Kijk op de pagina FAQ voor antwoorden op de meest voorkomende vragen en kom erachter hoe je het meeste uit het N•CV kan halen.

NAAR FAQ

Contactformulier

Als je geen oplossing vindt binnen help of ondersteuning, en je wilt contact opnemen met Clean Venture of als je een op- of aanmerking hebt, kun je deze indienen via het contactformulier.

NAAR CONTACTFORMULIER

Contact

“Als we vast blijven houden aan het verleden, is het onmogelijk iedereen een gelijke kans te geven en belanden de juiste mensen op verkeerde plek.”